Voordelen van direct verkopen

Uw woning verkopen zonder makelaarskosten?

Wilt u uw woning discreet verkopen zonder makelaarskosten? Dan is KIRO Vastgoed de specialist aan wie u uw woning direct en betrouwbaar kunt verkopen. Wanneer u van plan bent uw woning te verkopen dan komt er heel veel tegelijkertijd op u af. U wilt immers dubbele lasten voorkomen. Bij ons bent u verzekerd van een goed bod, snelle verkoop en geen makelaarskosten. Geheel vrijblijvend en kosteloos! Hoe langer een woning te koop staat hoe moeilijker een woning verkocht raakt.

Het is dus belangrijk dat u uw woning via KIRO Vastgoed zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste verkoopvoorwaarden. Hierdoor voorkomt u dure makelaarskosten. KIRO Vastgoed is geen huisjesmelker! Wij zien op dit moment de problemen op de woningmarkt als roeping om mee aan de slag te gaan. Het is ons doel om meer kwalitatieve woningen toe te voegen aan de middeldure markt.

De Voordelen van verkopen via KIRO

 • Geld besparen

  U bespaart notaris-, makelaars- en marketingkosten. Ook bespaart u veel tijd en stress doordat er geen kijkers zijn en u niet met velen hoeft te onderhandelen.

 • Discretie

  Uw woning wordt niet online en openbaar voor een ieder aangeboden. Geen pottenkijkers in uw thuis waardoor uw privacy geborgen blijft.

 • Flexibiliteit

  KIRO staat voor een snelle en betrouwbare afwikkeling waarbij u het moment van overdracht bepaalt.

 • All-inclusive

  Geen verborgen kosten.

 • Betrouwbare en ervaren specialisten

  Direct contact zonder tussenpersoon. Onze jarenlange ervaring en marktkennis stelt ons in staat u een marktconforme prijs voor uw woning te bieden.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op