Over ons

Al 3 generaties lang zijn wij actief als vastgoedinvesteerder. Wij kijken altijd naar mogelijkheden om te investeren. Dat betekent dat wij woningen verhuren, verkopen, beheren en verwerven. De vastgoedportefeuille kenmerkt zich door een goede verhuurbaarheid in verschillende economische omstandigheden.

Woningen

Afgelopen jaren hebben wij een stabiele woningportefeuille opgebouwd die zich kenmerkt door een gevarieerd aanbod van middenklasse appartementen en studio’s tot eengezinswoningen met een tuin. We kopen aan in heel Nederland, maar vooral in de Randstad. Onze marktkennis en het netwerk dat wij hebben opgebouwd stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen en een goede marktprijs voor uw woning te bieden.

Persoonlijke benadering

KIRO heeft korte lijnen met zogezegde ‘preferred suppliers’. Dat wil zeggen dat wij met vaste ketenpartners werken zoals architecten, leveranciers, onderhoudspartners en andere adviseurs. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen.

Duurzaam vastgoed

Wij willen een eindproduct leveren dat aan onze standaard voldoet. We willen een bedrijf zijn waar klanten en relaties op kunnen vertrouwen en een waardevol onderdeel zijn van de maatschappij. Onze langetermijnvisie vertaalt zich in zorgvuldige selectie, beheer en (her) ontwikkeling van woningen. We geloven dat kwaliteit zijn waarde behoudt en investeren daarom continu in onderhoud, goede materialen en duurzaamheid. Onze visie is om te beleggen in vastgoed met eeuwigheidswaarde, langetermijndenken zit in onze genen.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op