• Woning verkopen
  • Woning verkopen

Direct verkopen

Woning  verkopen?

Overweegt u uw woning te verkopen? In 3 stappen kunt u uw woning aan KIRO Vastgoed verkopen. Alles wordt voor u verder geregeld, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen.

Doe hier een aanvraag voor een goed bod.
Uw huis snel verkopen, zonder zorgen en tegen een gegarandeerd bedrag? Wij staan bekend om onze transparante, snelle en betrouwbare manier van werken.

Er zijn verschillende situaties die de verkoop van uw woning en alles wat daarbij komt kijken tot een groot ongemak kunnen maken.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Dubbele woonlasten
  • Uw gezondheid die achteruitgaat
  • Plotselinge ziekte
  • Een financiële situatie die onverwachts onzeker is

Als u snel uw woning wilt verkopen en/of wilt weten wat uw woning op dit moment waard is vul dan het formulier in. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Benieuwd naar alle voordelen van direct verkopen?

Bij ons bent u verzekerd van een goed bod, snelle verkoop en geen makelaarskosten.

In 3 stappen uw woning verkopen aan KIRO

Vul het verkoopformulier in en binnen 48 uur weet u of wij interesse hebben in uw woning.

1. Meld uw woning aan

Wilt u snel uw woning verkopen of wilt u weten wat uw woning waard is? Vrijblijvend en kosteloos meldt u uw woning aan bij KIRO Vastgoed. Binnen 48 uur weet u of wij interesse hebben en ontvangt u een reactie of direct een voorlopig bod.

2. Definitief bod

Komt dit bod tegemoet aan uw verwachtingen, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging. Na de bezichtiging volgt het definitieve bod. Indien u hiermee akkoord gaat dan spreken wij een opleveringsdatum met u af.

3. Gefeliciteerd! Uw woning is verkocht

Aan de hand van onze afspraken ontvangt u een officiële koopakte. Op de afgesproken opleveringsdatum gaan wij naar de notaris en krijgt u na het tekenen van de leveringsakte de afgesproken netto koopsom.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul hier het verkoopformulier in

Beleggingspand verkopen?

Bij KIRO Vastgoed kunt u uw beleggingspand verkopen. Wij houden ons ook bezig met het investeren in beleggingspanden. Dit doen wij voornamelijk in Randstedelijk gebied. Bij KIRO Vastgoed kopen we panden van zowel beleggers als particulieren.

Naast een leeg pand, kunt u ook uw beleggingspand met huurders aan ons verkopen. Hierbij nemen wij ook het huurcontract van u over. De zittende huurders kunnen dus in het pand blijven wonen. Wilt u uw woning of investeringspand verkopen? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Wat is mijn huis waard?

Binnen een minuut heeft u het formulier ingevuld!

Wat is mijn woning waard?

Binnen een minuut heeft u het formulier ingevuld!